«

»

Jan 19

Gaui NX4 bygging del 2

Da har eg fått bygd litt meir. Eg bygger rolig, så det går ikkje so fort framøve. Men da skjer no ting 🙂

Understell er komen på, og motor er komen i.

Den orignale vifta har ord på seg for å kaste magnetane til govenor’en. Detta kan nok løysast med lim, men verre er det at den vrir seg pga plastikken. Trex 600 vifta er akkuratt lik og eg valde derfor å bytte den originale med den. Eg limte i magnetar (ein sørpol opp, og ein nordpol opp). Og balanserte med dremmel og balanseverktøy.

Detta helikopteret er ein fryd å skru på. Eg let bildi tala for seg sjølv.

 

 

-Rolan-

 

2 comments

  1. Frank

    Jøsses datta e kjekt!:)

    Mao nyta da.. Ser meget bra ut! 😉

  2. Skartun

    Prøve so godt eg kan å nyta….. Men da dett samen so fort. Kommer til ein hindring no… Mer i neste innlegg 😉

Leave a Reply