»

Dec 14

So e me igang att!

Detta er V2 av sida vår, for nokre månadar sidan vart  me hacka. Detta førte til at me mista alt av av innhold på sida vår. Detta var meget synd, me er fleire som har bidratt for å prøve å skape eit hyggelig, sosialt og spennande RC miljø i Sogndal og omegn. Deriblant skulle denne sida vere med på å promotere hobbyen vår og gi dei som ikkje veit kvar eller kven dei skulle kontakte ein moglegheit for å komme i kontakt med likesinna. Halve hobbyen vår er jo kaffipraten :-). Eg er langt ifrå ferdig med sida enda. Men vær litt tolmodig, so dukkar det opp stadig nye ting 🙂

Ein kan spørje seg kva ein som driv med hacking oppnår med å hacke ei side som er dreven på dugnad?? Eg håpar at du les dette og får dårlig samvit. Å du bør ikkje gi deg til kjenne. Då kjem eg og bankar på døra di! Å dao e ikkje Skartun “tye”. Om du som sit å gjere elektroniske innbrot derimot treng hjelp til å komma igang med radiostyrt hobby kan du berre sprørje oss. (men eg hadde ikkje tord å sagt at da va du som hacka oss).

Her kjem det iallefall meir informasjon etterkvart som me flyg 🙂

Enn so lenge får me ha eit mimrealbum.

 

 

 

-rolan-

1 comment

  1. Mgdesign

    Fint man 🙂

Leave a Reply